TEAM BUILDINGS

SPECIAL FORCES

Forțele pentru Operații Speciale reprezintă cele mai bine pregătite structuri militar. Dincolo de specializările specifice, unul din factorii de bază care stă la baza succesului unui detașament îl reprezintă organizarea și colaborarea membrilor acesteia.

Modul de organizare al echipelor, condițiile în care se va desfășura programul și  complexitatea sarcinilor pe care le veți avea de îndeplinit vă vor determina să comunicați în interiorul echipei, să vă asumați  răspunderea pentru anumite aspecte ale acțiunii și să îi motivați pe ceilalți membri.

Pe durata a 2-4 zile, vă propunem o incursiune în universul Forțelor Speciale, prin singurul program de Team Building gândit, planificat, organizat și oferit de către militari din cadrul Forțelor Speciale ale Armatei Române

BLACK OPS

Veți acumula cunoștințe și deprinderi speciale, unele dintre ele utile în viața de zi cu zi și vă veți șimți mai aproape de colegii dumneavoastră decât ați facut-o până acum.

Dată fiind complexitatea sarcinii de îndeplinit, echipa va fi organizată astfel încât să fie acoperite multiple domenii, de la culegerea informațiilor, infiltrare, până la tehnici de supraviețuire, fiecare membru fiind responsabil atât de un  anumit aspect al misiunii, cât și de ceilalți membri ai echipei.

OVERCOME YOUR LIMITS

Pe langă activitățile sportive extreme, acest curs poate fi adaptat să includă și introducerea în lumea tirului dinamic, în cadrul unui scenariu de joc cu arme de airsoft, în care membrii echipei vor învăța tehnici de cooperare, sincronizare, ofensinvă sau defensivă, confrom unui scenariu dat.

ZERO GRAVITY

Cel mai frumos drog este adrenalina. Alături de colaboratorii noștri din cadrul Aeroclubului României, vă propunem o sesiune de sporturi extreme, care va avea darul să vă destindă, să vă apropie și să vă ofere trăiri unice.

De la salturi în tandem cu parașuta, zboruri de agrement cu motoparapanta, zboruri cu avioane ușoare și alpinism,toate acestea reprezintă o tipologie unică de team building prin care va oferi echipei un alt nivel de încredere și coeziune.

Veți rămâne cu amintiri unice și vă veți întări relațiile și încrederea reciprocă, prin sesiunile de cățărare în care vă veți oferi sprijin și asigurare, devenind astfel responsabili pentru integritatea partenerului.

ESPIONAGE

Una dintre cele mai eficiente organizații de spionaj din istorie a fost ”Culper Ring”, o grupare de spionaj creata la ordinul generalului George Washington care a fost extrem de eficientă deoarece folosea oameni obișnuiți pentru a desfășura misiuni de spionaj.

Echipa Tenebris va propune o incursiune în fascinanta lume a spionajului în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

Utilizând locații din orașul ales de dumneavostră, vom creea un scenariu în care membrii echipelor vor trece prin diferite evenimente special concepute de către
profesioniști din domeniu.

Marea provocare va fi ca echipa să se organizeze, astfel încât să creeze planuri și responsabilități pentru
cooperare, comunicare și sprijinul în situații urgente,
pentru a îndeplini “misiunea” primită.

Key insights:
+ Situational awareness
+ Time sensitive planning & decision making
+ Environment analysis

CATACLYSM

Ce se va întâmpla dacă lumea pe care o știm acum cu toate gadget-urile și tehnologia pe care o avem la dispoziție va dispărea, iar supraviețuitorii unui cataclism vor fi nevoiți să se întoarcă la metodele ”old school” de a-și asigura nevoile primare: apă, mâncare și adăpost!

Ești pregătit pentru asta? Echipa ta este pregătită?!

TEHNICI DE SUPRAVIEȚUIRE

Cataclysm, este un program de team building conceput
pentru a scoate participanții din zona de confort, punându-i în fața unor situații inedite, fiind nevoiți să ia decizii în condiții de stres.

Vă propunem o drumeție, pe parcursul căreia, instructorii noștri, vor organiza ateliere de supraviețuire, navigare cu busola, prim ajutor în mediu izolat și multe alte subiecte extrem de interesante.

PENTU OFERTA PERSONALIZATA

Dacă doriți să va înscrieți la unul dintre cursurile prezentate pe larg pe website-ul nostru, puteți completa formularul de mai jos, iar în maxim 24 de ore veți fi contactat de noi.

2 + 3 =

PENTU OFERTA PERSONALIZATA

Dacă doriți să va înscrieți la unul dintre cursurile prezentate pe larg pe website-ul nostru, puteți completa formularul de mai jos, iar în maxim 24 de ore veți fi contactat de noi.

10 + 13 =

PENTU OFERTA PERSONALIZATA

Dacă doriți să va înscrieți la unul dintre cursurile prezentate pe larg pe website-ul nostru, puteți completa formularul de mai jos, iar în maxim 24 de ore veți fi contactat de noi.

8 + 12 =