Managementul Timpului

Detalii despre curs

In activitatea sa, un manager coordonează activitatea utilizând potențialul conferit de oamenii din echipa sa, folosindu-se de informațiile si procesele de management pentru a atinge obiectivele organizației din care face parte. Uneori asta se întâmpla având la dispoziție resurse limitate, iar de cele mai multe ori acea resursă limitată este Timpul.

Timpul este cea mai rară resursă, fiind neînlocuibilă dar in același timp nelimitată, însă managerii preocupați de performanță știu că timpul este măsurabil și continuu iar managementul timpul este o prioritate pentru succesul unei afaceri.

Pentru acel manager aflat la început de drum, echipa Tenebris a creat un curs care vine in sprijinul sau oferindu-i acestuia uneltele necesare pentru a controla în mod eficient timpul și pentru a deveni partenerul lui de încredere.

De asemenea, vor fi explicate metode eficiente de coordonare a unei activități în relație cu alte evenimente ce se desfășoară simultan, matrice de coordonare și alte unelte de măsură și control al timpului.

Detalii suplimentare

Durată curs: 4 ore

Număr minim: 6 participanți