Echipa Tenebris

DESPRE TENEBRIS

 
Baza proiectului TENEBRIS o constituie vasta experiență acumulată în peste 15 ani de activitate în domeniul formării, dezvoltării și conducerii organizațiilor atat în țară cât și în strainătate, independent sau în cadrul unor entități multinaționale. Pe lângă conducerea organizațiilor, activitatea noastra a implicat și identificarea, selecționarea și formarea liderilor prin programe de pregătire și cursuri de leadership precum și prin oferirea de consultanță și asistență pe timpul activităților conduse de către aceștia.

Cunoștințele teoretice de care dispunem sunt rezultatul absolvirii unor forme de pregătire în management și leadership în cadrul unor instituții de învățământ atât din țară cât și din Statele Unite ale Americii.

Echipa TENEBRIS, pune la dispoziția managerilor, experiența și cunoștințele și este capabilă să faciliteze procesul de dezvoltare al echipei cât și creșterea performaței organizației, prin cursuri de leadership, team development și planificare managerială, precum și prin servicii de consultanță specializată, adaptată la nevoile clientului.

PASIUNEA și ENTUZIASMUL cu care ne desfășurăm activitatea, adăugată experienței noastre, fac din TENEBRIS un partener de încredere pentru acei manageri orientați spre PERFORMANȚĂ și SUCCES.