Arta vorbitului in public

Detalii despre curs

Vorbitul în fața unui public este o artă, care necesită abilități precum oratoria și retorica. Să vorbim în fața unei audiențe nu este un lucru tocmai ușor, iar felul în care o facem devine în timp cartea noastră de vizită.

Reușita unei prezentări sau a unui discurs, nu constă doar în calitatea de orator, ci și în conținutul prezentat, având scopul de a vă face înțeleși și ascultați.

Dacă credeai că ești singura persoană pe care însuși gândul că urmează să vorbești în public te sperie, greșești. Toată lumea simte aceasta frică de a prezenta ceva sau de a vorbi în public în feluri diferite și la intensități diferite.

Vorbitul în public este una dintre cele mai mari provocări ale unui proaspăt manager. Însă, pentru a învinge această provocare ai nevoie de un partener de încredere care să-ți netezească calea spre cea mai buna „carte de vizita”.

Echipa Tenebris își propune ca prin noțiunile teoretice, exercițiile practice și consilierea specializată orientată spre nevoile clientului să dezvolte și îmbunătățească acele abilități necesare susținerii unei prezentări, indiferent de conținutul și durata acesteia.

Detalii suplimentare

Durată curs: 6 ore

Număr minim: 6 participanți